Androidworld
Androidworld
Vanavond gaat het nieuwe seizoen van de Champions League weer van start. De voorrondes zijn geweest en de teams zijn ingedeeld in de poules. Vanavond trapt Ajax af tegen Dortmund om 20.45 in Duitsland. Met de UEFA-applicatie kun je deze competitie vanaf de telefoon volgen.

Champions League

Op de start pagina van de UEFA-applicatie kun je kiezen tussen de verschillende Europese competities en het News Centre en het Video Centre. De laatste twee laten een feed zien van alle nieuwsartikelen en video's die gemaakt zijn door de UEFA. Wanneer je voor een competitie kiest, krijg je een overzicht van alle wedstrijden voor de komende speelronde. Wanneer je een wedstrijd selecteert, kun je het verloop van de wedstrijd volgen. Ook zijn er video highlights, maar deze moet je helaas betalen per wedstrijd voor €0,79 of je koopt een seizoenpas voor €7,99. In hetzelfde scherm kun je in het menu aan de bovenzijde kiezen voor News, Photos, Videos en Clubs. de laatse mogelijkheid laat je alle clubs zien en tegen welke andere clubs ze moeten spelen met de datum erbij. Je kunt door middel van een ster aangeven welke club bij je favorieten hoort. Van deze maximaal 10 clubs krijg je dan gratis nieuws, wedstrijd- en doelpunten-alerts.

Screenshots

Beschikbaarheid

Deze applicatie zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn die versie 2.1 en hoger heeft draaien op zijn Android. Klik of de onderstaande QR-code om naar de applicatie in de Google Play Store te gaan.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties