Androidworld
Androidworld
Het Japanse woord Hayabusa staat voor slechtvalk die dezelfde snelheden kan behalen als zijn gemotoriseerde naamgenoot. In april berichtten we al over de mogelijk komst van een Sony-toestel met codenaam Hayabusa (LT29i). Nu zijn er weer foto's verschenen van dit toestel, de Europese variant van de Japanse Sony Xperia GX (SO-04D).

Sony Hayabusa

Voor de Japanse markt heeft Sony de Xperia GX uitgebracht. De Sony Hayabusa zou de Europese variant daarvan moeten zijn. Op de foto's is nog wel een Japanse taalstelling en een oud Sony-logo te zien maar dit zou te wijten zijn aan het feit dat het een ouder prototype betreft. Over de technische specificaties is niets naar buiten gekomen maar als we de specs van de Xperia GX in het kort samenvatten, dan zou de Hayabusa het vaste land aandoen met de volgende mogelijkheden:
  • Beeldscherm: 4.6-inch HD Reality (720p/319 ppi)
  • Processor: 1.5 GHz dual-core Snapdragon S4
  • Camera achter: 13 megapixels (1080p video/30fps)
  • Geheugen: 1 GB RAM/16 GB opslag
  • Batterij: 1700 mAh
  • Android 4.0.4
  • Softwareknoppen

Softwareknoppen

Inderdaad, er zijn net als bij zijn Japanse voorganger, geen hardware- maar softwareknoppen aanwezig op de LT29i. Dit is voor het eerst bij de Galaxy Nexus geïntroduceerd, als nieuwe feature van Ice Cream Sandwich die de mogelijkheid om navigatieknoppen op het scherm te tonen, geeft.

Beschikbaarheid

De Sony Hayabusa zou een zeer welkome opvolger van de Xperia S zijn en het weglaten van de hardwareknoppen is iets dat we alleen maar toejuichen. Eind augustus gaat in Berlijn de elektronicabeurs IFA weer van start en wellicht horen we dan meer. Bron: Recombu
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties