Androidworld
Androidworld
De Medion LifeTab P9514, ook wel 'Aldi-tablet' genoemd, heeft recent een update gekregen van Android 3.2 naar Android 4.0. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan: veel gebruikers hadden problemen, tablets werkten niet meer of waren nog maar gedeeltelijk bruikbaar. Vanaf gisterenavond laat is er een nieuwe update beschikbaar die deze problemen zou moeten verhelpen.

LifeTab P9514 update

Op ons forum loopt er een actieve topic over deze tablet en de update, hierin werden de problemen besproken, maar vanaf gisteravond staan hier vooral positieve berichten in. De update blijkt daadwerkelijk de eerdere issues te verhelpen en de tablet draait weer naar behoren. Het kan wel lastig zijn de update OTA (Over The Air) te installeren, vooral als je op dit moment geen WiFi-verbinding hebt, daarom hieronder een korte uitleg.

Uitleg

Normaal gesproken worden deze updates OTA aangeboden, er verschijnt dan een update-melding op je scherm en de nieuwe versie kan gedownload en geïnstalleerd worden. Als er geen netwerkverbindingen zijn is dat natuurlijk lastig, dus daarom is er gelukkig ook een alternatieve methode.
  1. Ga naar de website van Medion, en tik in het zoekveld P9514.
  2. Download het updatebestand op je PC
  3. Kopieer deze naar de root van je SDkaart
  4. Via de ingebouwde optie op de Medion LifeTab P9514 kun je de update nu installeren door te selecteren van je SDkaart
Mocht je hier nog vragen over hebben, kun je terecht op ons forum. Ondanks het feit dat de update in eerste instantie niet goed werkte, heeft Medion dit probleem uiteindelijk goed opgelost!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties