Androidworld
Androidworld
29 augustus 2012 11:58 uur
Vanmiddag zullen we bij een Logitech-bijeenkomst zijn alwaar ze een aantal producten zullen laten zien maar nu is al bekend wat er zal worden getoond. De audio-accessoires maken onderdeel uit van de Ultimate Ears-collectie. Een collectie die volgens Logitech door vele mensen, waaronder muzikanten, onder de zwaarste omstandigheden zijn getest. Accessoires voor echte Android-audiofielen dus... We zullen ze stuk voor stuk kort bespreken.

Logitech Ultimate Ears

De UE-collectie is ontworpen rondom drie thema's. De accessoires werken naadloos met smartphones en tablets, er zijn hoogwaardige materialen gebruikt zodat de producten goed aanvoelen en het laatste thema omvat het makkelijk delen van muziek. Alle producten zijn naar verwachting begin september in Nederland beschikbaar.

Logitech UE Boombox

De Logitech UE Boombox is een krachtige, draadloze speaker die je overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt er tot drie apparaten tegelijkertijd aan koppelen via bluetooth en zo een leuk feestje bouwen waarbij iedereen zijn of haar muziek kan afspelen. Een totaal van acht apparaten kan via bluetooth worden opgeslagen in het geheugen. Het delen van muziek via deze boombox kan tot een uur of zes en daarna zal hij moeten worden opgeladen. Adviesprijs: €249,99

Logitech UE Mobile Boombox

Deze draadloze speaker is de opvolger van de reeds bestaande Mini Boombox, alleen is deze variant voorzien van een ander ontwerp en in meerdere kleuren verkrijgbaar. In tegenstelling tot de UE Boombox kunnen er tot twee apparaten verbonden worden aan deze Mobile Boombox maar dan zal hij wel tot tien uur op één batterijlading meegaan. Er is ook microfoon ingebouwd zodat je via bluetooth het apparaat kunt gebruiken om (hands-free) te bellen. Adviesprijs: €99,99

Logitech UE Smart Radio

Naast de speakers en hoofdtelefoons is er ook een Logitech UE Smart Radio (€179,99) aangekondigd. Een apparaat waarmee je internet radio, podcasts, online muziekdiensten en muziek vanaf je pc kunt streamen. Met de De Logitech UE Smart Radio Controller-app kun je je Androidtoestel dan als afstandsbediening gebruiken.

Logitech UE headphones

De Ultimate Ears-collectie zal ook een behoorlijk aantal koptelefoons bevatten, variërend van €100 tot €400. Van Noise-Isolating-oordopjes tot bluetooth koptelefoons. Vanmiddag zullen we meer te zien krijgen van deze Ultimate Ears-collectie en jullie van een uitgebreide hands-on voorzien.

Introvideo

Bron: Phandroid

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Reacties

 • Igor

  De Logitech UE Mobile Boombox is wel wat voor mij als het geluid tenminste goed is

  • Jan

   Wat er niet bij wordt vermeld is dat daarmee het einde van de Squeezebox-serie is ingeluid. Prachtige open source software waarop Squeezebox Touch, Squeezebox Radio en Squeezebox Classic draait om muziek te streamen. Vergelijk het met Sonos, maar dan goedkoper, maar net zo goed functionerend. Alle SB-producten zijn al van de site van Logitech verwijderd.

   • visbeek

    Ik stoor me alleen erg aan de vertraging van geluid over blue tooth, zolang daar geen oplossing voor komt, zal ik toch geluid door een kabel kiezen. Verder zitten er kwalitatief hoogwaardige producten tussen, heb altijd surround setjes van Logitech gehad en nooit wat over te klagen gehad.

    • Spot-the-dog eat a apple!

     Wat een lelijk ding, geef mij maar de dr.dre boxen!

     • niek

      die koptelefoons lijken me wel wat!

      • Mendel

       Als studio engineer kan ik het niet laten om het volgende ff te melden: Ultimate Ears zijn over het algemeen erg fijne en vooral eerlijke (qua geluid) in Ears. Dre Beats daarintegen: verschrikkelijke troep.