Androidworld
Androidworld
27 juli 2012 11:11 uur
Zien we steeds meer apparaten die een officiële update naar Jelly Bean (Android 4.1) krijgen, zijn er ook nog steeds toestellen die op een lager (Android 2.x) draaien. Deze week is de LG Prada (P940) aan de beurt om een update te ontvangen naar Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

Ice Cream Sandwich

Het in oktober vorig jaar geïntroduceerde Ice Cream Sandwich brengt onder meer verbeteringen op het gebied van multi-tasking, de browser en biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor het ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning. Er zijn ook zeer grote verschillen op het gebied van prestaties. Android 4.0 werkt op de meeste toestellen een stuk beter dan Android 2.3. Meer informatie over Android 4.0 in het algemeen kun je hier vinden.

Beschikbaarheid LG Prada

De update naar Ice Cream Sandwich is vanaf heden beschikbaar en te downloaden via de website van LG met de LG Mobile Support Tool. Na de installatie en het aansluiten van je toestel op de PC zal er een melding verschijnen dat er een update beschikbaar is. Maak altijd een backup van je waardevolle data, maar normaal gesproken zou deze niet verloren gaan met deze update. Heb jij hem al geïnstalleerd?  
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

 • Vaatwastabletje

  als je prada het nog doet heb je hier wat aan, alleen is de hardware ook zo crap bij lg dat je toestel meestal niet zo lang mee gaat..

  • NightlyMan

   Voor mij betekent lg prada, lg wibra. Toch komt er een update. Hoe kan dit nou gebeuren?!?!. Toch maar !!!Congratulations!!!. Lg+update=nietgoed

   • Baron Tankhe

    Ik heb al 4 LG Optimus 3D's gehad.... elke keer kapot en weer vervangen... maar ik zit nog steeds te wachten op ICS van LG. NIet dat het wat uitmaakt want mijn huidige Gingerbread hebben ze zo erg vern**kt dat mijn browser maar 4 pagina's kan openen en dan crashed ie. Soms at random sluit ie gewoon af (de browser en de telephone). Er draaien allemaal crappy services van LG die dataverkeer opleveren waar ik niet op zit te wachten.
    Zelfs als ze mij een LG telefoon gratis aanbieden wil ik hem niet meer. Ik zou hem niet eens op marktplaats verkopen omdat ik dat de koper gewoon niet aan kan doen.

   • GZH

    Komt er een update voor Lg Optimus 2X? Op het internet heb ik gisteren gelezen dat LG canada zei dat er geen meer kwam?

   • GZH

    Waarom eerst beloven en dan verschuiven naar latere kwartaal en dan toch niet komen?

   • Leonnn

    Ze kunnen gewoon beter heel Lg mobile opheffen en er mee stoppen.....

    • Daniel B

     Tja LG is echt een beginners phone, dan kijk je naar de looks enz. Al gauw kom je erachter dat de software zwaar ruk is en naar mijn menig qua hardware meestal ook. Dan heb ik het niet eens over de customersupport, die ook echt waardeloos is ik neem nooit meer een LG. Zelfs geen tv of wat dan ook, heel dit update debakel is gewoon weer een bevestiging dat ze crap phones maken en alleen voor de cash gaan.