Androidworld
Androidworld
Gisteren zagen we de eerste foto's voorbij komen van het aankomende Nexus-toestel van LG maar verder was er relatief weinig bekend. XDA-lid 4shael heeft het apparaat in handen en er zijn inmiddels al meer specificaties bekend. Ook zijn er wederom een aantal extra foto's beschikbaar.

Nexus-toestel LG

De LG (Optimus) Nexus is wederom op foto vastgelegd en er zijn inmiddels meer specificaties uitgelekt. Zo zal dit apparaat draaien op een 1,5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro chipset en beschikt, net als de Samsung Galaxy Note II, over 2 GB RAM-geheugen. Daarnaast zou er slechts 8 GB opslag beschikbaar zijn een een 8 megapixel-camera aan de achterzijde. Het scherm heeft een resolutie van 768x1184 pixels en het toestel draait op Jelly Bean MR1. Qua vorm lijkt het toestel veel weg te hebben van de Samsung Galaxy Nexus?

Beschikbaarheid

Helaas is er weinig bekend over de beschikbaarheid van de het nieuwe Nexus-toestel, maar vaak zien we als de geruchtenstroom begint toe te nemen zoals nu het geval is, het niet meer lang duurt voordat een toestel aangekondigd wordt. Nu is het natuurlijk de grote vraag wanneer Google dit bekend gaat maken. Andy Rubin, geestelijk vader van Android, spreekt aan het einde van de maand op een conferentie waar we wellicht meer duidelijkheid krijgen over een nieuw Nexus-toestel, of twee, of drie. Via: XDA
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties