Androidworld
Androidworld
LG staat regelmatig in de schijnwerpers de laatste tijd, want naast de eerdere min of meer bevestigde geruchten over de LG Optimus G, klinkt sinds enige tijd ook de naam van de LG Escape door de wandelgangen. In tegenstelling tot de Optimus G zal de LG Escape een middenklasse toestel moeten worden. Maar er is in de geruchten nog geen duidelijkheid over specificaties van dit toestel.

LG Escape

Het toestel dat het typenummer P870 zal meekrijgen kwam vorige week boven drijven op internet via een gelekte persfoto waar ook nog het een en ander op "ge-blurd" was. Ten tijde van deze foto dacht men nog dat de Escape een Snapdragon S4 quad-core processor zou krijgen met een 4 inch scherm. Maar deze specificaties zijn alweer achterhaald. Tegelijk met het lekken van een betere foto kwamen er ook andere specificaties naar boven.

Wat betreft het uiterlijk zijn er weinig veranderingen als we deze vergelijken met de voorgaande modellen van LG. De achterzijde heeft een ruw oppervlak voor een betere "handligging" en het logo van LG staat weer prominent in het midden onder de camera (zonder flits).

De voorzijde heeft software buttons terwijl het toestel toch minimaal Ice Cream Sandwich zal draaien. Het formaat van het scherm is sinds de eerste foto gegroeid van 4.0 naar 4.3 inch. Helaas is de processor gekrompen van een quad-core processor met een kloksnelheid van 1.5 GHz naar een onbekende dual-core met een bescheiden kloksnelheid van 1.2 GHz.

Middenklasser

Alswe ook lezen dan de Escape een 5 megapixel-camera en een 1.3 megapixel-camera zal krijgen weten we bijna zeker dat we met een goede middenklasser van doen hebben. Daarnaast zou er ook nog NFC in de LG Escape. Aangezien dit allemaal geruchten zijn zou het zo maar kunnen dat we volgende week weer andere specificaties voor jullie hebben. Of een toestel als de LG Escape ook naar Nederland komt is niet bekend. In principe zou LG dan met de L-Style serie wel heel veel keuze krijgen in het middensegment. Bron: AndroidAuthority
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties