Androidworld
Androidworld
De Lenovo IdeaPhone P770 is een Androidtoestel maar niet zomaar één. Deze krachtpatser zal beschikken over een 3500 mAh-accu en dat is erg veel! Of de Lenovo IdeaPhone ooit buiten Azië op de markt zal komen is de grote vraag, maar je zou er in ieder geval de hele vlucht naar Nederland mee kunnen bellen.

Lenovo IdeaPhone P770

De Lenovo IdeaPhone P770 4,5inch qHD-scherm en draait op een 1,2 GHz dual-core processor. De opslag in het toestel bedraagt 4GB en beschikt over een 5 megapixel-camera aan de achterzijde. Daarnaast zal de IdeaPhone P770 gelanceerd worden met Android 4.1. Hetgeen de Lenovo IdeaPhone uniek maakt is de 3500 mAh-accu. Om even de vergelijking te maken, de 'reguliere' smartphone heeft tegenwoordig een batterij rond de 2000 mAh, dus 3500 mAh is erg groot. De Galaxy Note II komt momenteel dicht in de buurt met 3100 mAh. De fabrikant geeft aan dat het mogelijk zou zijn om maar liefst 29 uur te bellen op één acculading. Of dit ook echt mogelijk is moet natuurlijk in praktijk blijken.

Beschikbaarheid

De Lenovo IdeaPhone P770 zal in China uitgebracht worden, of deze ooit buiten Azië zal komen is niet bekend, maar we achten de kans vrij klein. De omgerekende prijs zal ongeveer €210 zijn, een koopje natuurlijk.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties