Naar content

Lancering Samsung Galaxy Note 10.1 erg dichtbij

· 05 augustus 2012

Samsung blijft weer het nieuws beheersen door elke keer weer kleine stukjes informatie naar buiten te brengen. Zoals we al eerder schreven staan er verschillende evenementen op stapel van Samsung en heeft nog niemand echt een idee wat we daar te zien zullen krijgen. Op 15 augustus is er een bijeenkomst in de Verenigde Staten, de uitnodiging daarvoor geeft een hint naar het daar te lanceren product.

Samsung Galaxy Note 10.1

De bewuste uitnodiging laat een lijntekening zien van een rechthoekig product dat heel erg veel lijkt op een tablet. Als we daarbij zien dat het op een pentekening gaat kunnen we er wel vanuit gaan dat het om de Samsung Galaxy Tab 10.1 zal gaan.

Voorverkoop Samsung Galaxy Note 10.1

Een tweede aanwijzing komt van de webshop van Negrie Electronics waar de tablet al enkele dagen in de voorverkoop staat. Dat hebben we al eerder gezien maar bij deze webshop staat als verzenddatum 8-4-2012, en dat zou dus betekenen dat het magazijn van Negrie Electronics vandaag de Samsung Galaxy Note 10.1 gaat verzenden. De tablet gaat in de doos jouw kant op voor $749,50 en daarvoor krijg je een witte 16 Gb-versie met een 1280x800-scherm en een quad-core-processor geklokt op een snelheid van 1.4 Ghz. Het is overigens lang niet zeker dat het apparaat al verstuurd wordt: het lijkt er meer op dat Negrie wat optimistisch was over de releasedatum.

Nederlandse lancering

Morgen is er in Nederland ook een persbijeenkomst. Het onderwerp van deze bijeenkomst is nog niet bekend gemaakt, maar alles lijkt er op te wijzen dat het de Nederlandse perslancering van de Galaxy Note 10.1 zal zijn.

Bron: TalkAndroid 

 

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Mogelijk Samsung Galaxy Note 10.1 op Mobile World Congress

Samsung Galaxy Note 10.1 hands-on duikt op

Reacties (24)
Bezig met laden van reacties...