Androidworld
Androidworld
Nadat HTC vorige week de HTC EVO 3D heeft voorzien van Ice Cream Sandwich en vandaag de HTC Incredible S, is er ook nog een kleine update beschikbaar voor de HTC Sensation-eigenaren. De HTC Sensation heeft al eerder de update naar Android 4.0 gehad, maar vanaf vandaag komt daar nog een kleine update overheen met softwarenummer 3.33.401.6.

Softwarenummer 3.33.401.6

Wat de update naar softwarenummer 3.33.401.6 precies voor verbeteringen met zich meebrengt is bij ons nog niet bekend, maar wel weten we dat deze nog steeds op Android 4.03 draait en beschikt over HTC Sense 3.6. De update heeft een grootte van 60.48 MB en heeft als omschrijving 'Nieuwe functies en verbeterde performance'. Welke nieuwe functies is niet bekend.

Updaten

De HTC Sensation-update naar 3.33.401.6 is per direct zogenaamd OTA (Over The Air) te downloaden. Je ontvangt vanzelf een updatemelding op je scherm, met de vraag of je deze update wilt downloaden en vervolgens installeren. Het is goed mogelijk dat de update voor jouw toestel nog niet beschikbaar is, aangezien dit soort updates meestal in fasen wordt uitgerold. Vooral als het toestel aan is gepast door je provider duurt het vaak wat langer tot je de update kunt ontvangen.Mocht je zelf willen controleren of de update beschikbaar is, dan kan dat via ‘Instellingen’–>’Over de telefoon’–>’Systeemupdates’. Zorg er in ieder geval voor dat je batterij opgeladen is als je de update installeert. Update: Deze update is ook beschikbaar voor de HTC Sensation XE Tip en screenshot - Peter Screenshot 2 - @Swefan
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties