Androidworld
Androidworld
Vanochtend is de HTC One X+ officieel gepresenteerd in Nederland en zal over een aantal weken in de winkel liggen. Op de One X+ zal Jelly Bean (Android 4.1) draaien met HTC Sense+ en het is dus een logische stap dat de update voor de HTC One X en HTC One S deze maand van start gaat. HTC meldt in het persbericht voor de lancering van de One X+ dat de HTC One-toestellen al vanaf oktober worden geüpdatet naar Android 4.1. Een schema voor Nederland is nog niet bekend gemaakt.

Jelly Bean

Jelly Bean is op het moment van schrijven de allernieuwste Androidversie en is eind juni, tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O, officieel aangekondigd. Inmiddels zijn meerdere fabrikanten druk met het updaten van hun toestellen, zo ook HTC met in dit geval een update voor de HTC One X en de HTC One S. Een aantal verbeteringen in de Jelly Bean zijn:
  • Geheel verloopt veel soepeler door Project Butter
  • Verbeterd instellingenmenu
  • Meer informatie bij je notificaties
  • Google Now
Het is waarschijnlijk dat de toestellen ook voorzien zullen worden van HTC Sense 4+, een vernieuwde versie van Sense. Of deze ook alle mogelijkheden bevat van de Sense 4+ op de One X+, is uiteraard nog niet bekend.

Beschikbaarheid

De exacte datum dat de update in Nederland beschikbaar zal komen is niet bekend, maar wel weten we dat de update voor zowel de HTC One X en HTC One S voor het einde van het jaar rond moet zijn. Zodra de update beschikbaar is zal deze OTA (Over The Air) verspreid worden en verschijnt er vanzelf een melding op je toestel dat deze te installeren is. Zodra de update beschikbaar is, lees je dit uiteraard direct op Androidworld! Over het andere HTC-toestel uit de One-serie, de One V, is nog geen updatenieuws. Via: Engadget
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties