Androidworld
Androidworld
Het is dan uiteindelijk zover, de eerste fabrikant rolt Jelly Bean uit in Nederland. Natuurlijk hebben de Nexus-toestellen deze update al ontvangen, maar vandaag brengt ASUS de Jelly Bean-ervaring naar de Asus TF300. Met deze update kunnen de gebruikers van deze tablet genieten van allerlaatste Androidversie en is Asus de eerste fabrikant die deze update officieel uitrolt.

ASUS TF300

De TF 300 is de goedkopere versie van de Transformer TF700T . Deze tablet is vooral een stuk vriendelijker in prijs omdat onder andere de front-camera minder pixels heeft en er is geen LED-flits aan de achterzijde aanwezig. Ook gaat de accu minder lang mee en heeft het beeldscherm wat minder pixels en is de snelheid 0,1 GHz lager dan die van de TF700T.Wel heeft de Transformer Pad TF 300 nog steeds een quad-core processor, een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1,2 megapixel-camera aan de voorzijde. Uiteraard is er ook voor de Pad TF300 een volledig QWERTY-toetsenbord los verkrijgbaar, die je accuduur nog eens verlengt. Een mooi apparaat met een gunstige prijs en dan ook nog eens Android 4.1.

Beschikbaarheid

Wij krijgen een aantal berichten binnen dat de Jelly Bean-update in Nederland begonnen was en wij hebben dit inmiddels geverifieerd bij ASUS. Deze update wordt OTA (Over The Air) aangeboden en is dus rechtstreeks op je tablet te downloaden via een WiFi-verbinding. Wij zijn erg benieuwd naar de eerste ervaringen met Jelly Bean op de TF300. De update naar Jelly Bean voor de Asus Transformer TF700T zal waarschijnlijk in september al beschikbaar zijn in Nederland. Asus maakt zijn beloftes van snelle updates wederom meer dan waar!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties