Androidworld
Androidworld
We hebben al enige malen geschreven over het initiatief van HTC's Mark Moons om de teleurgestelde Desire HD-bezitters tegemoet te komen door korting te geven op een HTC One X. In het interview wat Mark Moons aan ons gaf tijdens de IFA in Berlijn vertelde hij over het ontstaan van deze actie. Vanmiddag maakte hij via Twitter de definitieve startdatum van deze actie bekend.

Twitter

De HTC voorman is een fanatiek gebruiker van social media en via Twitter maakte hij vanmiddag dan ook bekend wanneer de actie definitief van start zal gaan. 1 oktober werd al eerder genoemd, maar is nu dus de officiële datum.Aanstaande maandag zullen we dus precies te weten komen op welke manier de HTC Desire HD-bezitters hun huidige toestel kunnen inwisselen voor een nieuwe HTC One X. Dan zullen we ook horen wat de actie precies zal inhouden, maar reken er niet op dat HTC toestellen gaat 'weggeven'. Er zit natuurlijk wel een behoorlijk verschil tussen een 2 jaar oude HTC Desire HD en een HTC One X die onlangs gelanceerd is. Eerder werd al bekend dat de winkelketen Belcompany als partner zal optreden van deze inruilactie.

Positief signaal

Maar met het opzetten van deze actie geeft HTC wel een positief signaal naar zijn klanten. De Nederlandse afdeling van HTC doet er in deze alles aan om, in dit geval de Desire HD-gebruikers aan zich te binden, een mooi initiatief. Uiteraard houden wij je op de hoogte van deze actie!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties