Androidworld
Androidworld
Hoewel de ontwikkelingen in de mobiele telefonie alsmaar doorgaan lijkt de ontwikkelingen van de accu van onze telefoon stil te staan. Nog steeds kunnen we over het algemeen net één dag op een lading werken om vervolgens bij te laden. Als je een vaste werkplaats hebt is dat geen probleem, maar als je geen stopcontact in de buurt hebt ontstaat er een probleem.

Innergie Pocketcell

Een oplossing voor dat probleem is een draagbare energiebron zoals de Innergie Pocketcell. In tegenstelling tot sommige andere draagbare accu's ziet de Pocketcell van Innergie er ontzettend mooi uit. Hij is ongeveer even groot als een fors uitgevallen aansteker en heeft een langwerpige vorm en is met mooie ronde hoeken afgewerkt. De kleur is wit met een grijs accent en de connectoren aan beide zijden zijn zeer netjes weggewerkt. Aan de 'inputkant' zit er een aansluiting voor een microUSB en aan de output kant zit een gewone USB aansluiting. Aan de platte zijde zien we een knop waarmee je kunt checken hoeveel energie er nog in de Pocketcell zit en als je aan het opladen bent, zie je daar hoever je bent . Aan de vier blauwe LED's kun je zien hoe ver je bent.

Kabel

Maar het meest ingenieuze onderdeel van de Innergie Pocketcell is wel de bijgeleverde kabel. Omdat je vaak verschillende apparaten moet opladen heb je verschillende aansluitingen nodig. Vaak worden de bijbehorende stekkers los bijgeleverd, die moet je dan meenemen met het gevaar dat je ze kwijtraakt. De kabel van de Pocketcell heeft de drie belangrijkste stekkers op een hele mooie manier in een kabel weten te verwerken. Je kunt de miniUSB-, microUSB- en Apple-aansluiting namelijk in elkaar schuiven als je ze niet gebruikt zodat er altijd maar één aansluiting gebruikt wordt.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=NXWVlDT3Hps&feature=share&list=UUIfxeFU3h8JGgKG0Jfp3mVQ

Groot

Ondanks de mooie manier van opbergen is de kabel inclusief de accu wel aan de grote kant, maar door de slanke vorm wel goed in je broekzak mee te nemen. Je zou de kabel kunnen vervangen voor een dunnere kabel met de juiste stekker. Ik heb mijn Galaxy Nexus er vandaag aangehangen en in 3,5 uur tijd was deze weer voor 70 a 80% opgeladen, tussendoor heb ik de telefoon wel gebruikt. De Pocketcell met een capaciteit van 3000 mAh was daarna nog half vol, dus ik zou er nogmaals een telefoon mee kunnen opladen.

Afbeeldingen

Conclusie

DePocketcell van Innergie doet zijn werk goed maar ziet er vooral erg mooi uit. Met een dergelijk design kun je als merk voor de dag komen en ben je als gebruiker gewoon modieus bezig. Deze draagbare accu is te koop voor €89,99.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties