Naar content

In het tijdperk van de apps kan je als bank eigenlijk niet achterblijven en moet je een app hebben waarmee je klanten op afstand kunnen bankieren. Eerder zagen we al apps van bijvoorbeeld ABN AMRO en Rabobank, maar nu heeft de ING Bank ook een app in de Market gezet, waardoor je op afstand je geldzaken kunt regelen.

ING Bankieren De app van de ING Bank, genaamd ING Bankieren, stelt je in staat om snel even geld over te maken naar een andere rekening, om welke reden dan ook. Daarnaast kan je natuurlijk kijken of je die nieuwe tablet eigenlijk wel kan kopen, door je saldo te checken. Blijk je dan rood te staan? Dan kan je kijken waar dat geld naartoe is gegaan, door je afschriften te checken. Dit alles gebeurt via een door jou van tevoren ingestelde pincode.

Gebruik

Om je aan te melden voor het gebruik van ING Bankieren heb je de volgende dingen nodig:
  • Een betaalrekening bij ING
  • Een betaalpas van ING
  • Een Mijn ING-account voor internetbankieren
Je moet je voor het gebruik van de app eenmalig aanmelden. Wanneer je de app opstart, wordt je door het aanmeldproces geleid. Nadat je deze stappen hebt voltooid, kan je de app gewoon gebruiken met een door jou ingestelde pincode.

Screenshots

Downloaden

De ING Bankieren-app is uiteraard gratis te downloaden uit de Market. De app is 1,4MB groot en vereist minstens Android 1.6. Scan of klik op de onderstaande QR-code om naar de Market doorgestuurd te worden:

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

ING Bankieren-update: nu ook inloggen met je stem

ING Bankieren-update brengt Inge: bankzaken regelen met je stem

Reacties (119)
Bezig met laden van reacties...