Naar content

Ice Cream Sandwich bevestigd voor Archos G9-tablet

· 07 december 2011

De Archos G9 is een Androidtablet welke op dit moment beschikt over de eerste echte tablet-versie van Android, Honeycomb. Met de lancering van Ice Cream Sandwich is Android weer naar een hoger niveau getild en is het natuurlijk de vraag wanneer je een upgrade krijgt. Het Androidtablet van Archos staat eigenlijk vooral bekend om zijn scherpe prijs en lijkt nu op korte termijn een upgrade te krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Archos G9

In de maand september van dit jaar lanceerde Archos een aantal Androidtablets. De Archos G9 was er hier één van en kreeg bij lancering Android 3.2 Honeycomb meegeleverd. De Archos heeft behalve Honeycomb, de beschikking over een 1GHz, 1,2GHz of 1,5 GHz dual-core processor (afhankelijk van je versie), 16GB of 250GB opslaggeheugen en afspeelmogelijkheden voor 1080p-video's. De Archos G9 is uitgebracht in twee verschillende varianten. We spreken hier over de Archos 80 G9 en de Archos 101 G9. Deze Androidtablets hebben respectievelijk de beschikking over een 8  en 10.1 inch scherm. Het formaat van het scherm is dan ook het enige verschil tussen beide Androidtablets.

Archos G9 krijgt ICS-upgrade

Voor veel bezitters van een Archos G9 Androidtablet was het maar de vraag of men ook de beschikking zou krijgen over Googles nieuwe Androidversie, Ice Cream Sandwich. Vandaag heeft Archos echter het geruchtencircuit de mond gesnoerd en bevestigd dat beide Archos G9-varianten een upgrade zullen krijgen naar Android 4.0.1. Archos heeft daarnaast bevestigd dat de ICS-upgrade in het eerste kwartaal van 2012 vrijgegeven zal worden voor het grote publiek. Om deze mededeling wat extra kracht bij te zetten, heeft Archos een video vrijgegeven van een Archos G9 welke de beschikking heeft over Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

http://www.youtube.com/watch?v=cd8ZZhjWNIQ

De Archos G9 lijkt voor veel consumenten een interessant Androidtablet. Het tablet heeft nu naast zijn scherpe prijs, op korte termijn ook de beschikking over Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Bron: TechCrunch

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Reacties (15)
Bezig met laden van reacties...