Androidworld
Androidworld
We hebben er al vaker over geschreven, de update (of niet) naar Ice Cream Sandwich voor de LG Optimus 2X. De laatste update dateert van het midden van deze maand, waarin aangegeven wordt dat er wellicht toch een update zou gaan komen. Het blijft een soap, maar geen leuke voor Optimus 2X Speed-eigenaren. Het lijkt er nu toch echt van te gaan komen: in Zuid-Korea wordt op dit moment de update naar Android 4.0 voor de LG Optimus 2X uitgerold. Over een update voor Nederland is echter nog niets bekend.

LG Optimus 2X

Op dit moment wordt de update naar Android 4.0 uitgerold in Korea, hetgeen nog niets wil zeggen over een eventuele Nederlandse update. Het in oktober vorig jaar geïntroduceerde Ice Cream Sandwich brengt onder meer verbeteringen op het gebied van multi-tasking, de browser en biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor het ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning. Er zijn ook verbeteringen op het gebied van prestaties. Meer informatie over Android 4.0 in het algemeen kun je hier vinden.

Beschikbaarheid

Over de beschikbaarheid in Nederland kunnen we helaas nog niets melden, maar er is wel een goede kans dat deze er gaat komen. Ook is er niets bekend over de update voor andere toestellen zoals bijvoorbeeld de LG Optimus Black en LG Optimus 3D. Zodra er meer informatie over is, zul je dit uiteraard op Androidworld lezen. Bron: GSMArena
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties