Naar content

Huawei kondigt de Ascend G600 aan #IFA12

· 31 augustus 2012

Het Chinese Huawei is van plan om het Europese vasteland te gaan veroveren. Het vlaggenschip, de Huawei de Ascend D quad XL, komt nu dan eindelijk onze kant op. Een treetje lager staat de Huawei Ascend P1 welke reeds in verkrijgbaar is. De fabrikant heeft vandaag de Ascend G600 hieraan toegevoegd.

Huawei Ascend G600

Dit Androidtoestel wordt net als zijn voorgangers uitgerust met Ice Cream Sandwich. Het bevat een 4.5 inch LCD IPS qHD-scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Iets groter dus dan het scherm van de Ascend P1. Onder de kap ligt een 1.2 GHz dual-coreprocessor van Qualcomm en een behoorlijk dikke accu van 1930 mAh. Huawei weet te melden dat met deze accu en hun accubesparingstechnologie er een standby-tijd van 15 dagen kan worden gehaald. Verder is er 768 MB  aan RAM- en 4 GB aan opslaggeheugen aanwezig. Deze laatste kan via microSD uitgebreid worden naar 32 GB. Foto's kunnen worden gemaakt met de 8 megapixelcamera aan de achterkant. De Ascend G600 bevat ook een NFC-chip waarmee je bijvoorbeeld betalingen kunt doen of bestanden kunt overbrengen naar andere Androidtoestellen.

Beschikbaarheid

De Huawei Ascend G600 zal vanaf volgende maand in een aantal landen beschikbaar zijn. Of Nederland hierbij zit, is niet bekend gemaakt. Evenmin zijn er uitlatingen gedaan over de verkoopprijs maar we verwachten dat deze ongeveer hetzelfde zal zijn als die van de Ascend P1 (€399). Bron: persbericht

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Hands-on met de Huawei Ascend D-serie #mwc12

'Huawei Ascend P2: 1.8 GHz quad-core chipset, 5 inch scherm en 3000 mAh accu'

Reacties (7)
Bezig met laden van reacties...