Androidworld
Androidworld
AnTuTu Benchmark is een benchmarktool die we eerder besproken hebben in App van de week 35. Met deze app kun je door middel van het meten van hardware- en softwareprestaties Androidtoestellen rangschikken. Zo kun je dus precies zien hoe jouw Androidtoestel het 'doet' te midden van andere toestellen. Eén van onze lezers heeft een test gedraaid met AnTuTu en kwam in de resultaten ook de HTC One X+ tegen.

HTC One X+

Afgelopen vrijdag zijn er al specificaties uitgelekt omtrent dit Androidtoestel. Deze opvolger van de HTC One X zou een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,7 Ghz, 8 megapixelcamera en een intern geheugen van (maar liefs) 64 GB bevatten. Ook zou dit Androidtoestel meteen worden geleverd met Jelly Bean.

Screenshots AnTuTu Benchmark-resultaten

Nu heeft een Androidworld-lezer, Jan Gladines, een AnTuTu Benchmark gedraaid op zijn ASUS Transformer Prime en kwam hier in de resultaten de HTC One X+ tegen. De resultaten geven aan dat het toch om een NVIDIA Tegra 3-chipset gaat. Qua algehele prestaties wordt de One X+ net onder de Samsung Galaxy Note II gerangschikt. Verder zien we een schermresolutie van 1280 x 720 naar voren komen.

Geruchten

We kunnen helaas geen zekerheid geven omtrent het bestaan van dit toestel maar de geruchten omtrent de One X+ worden steeds hardnekkiger. We hopen in ieder geval dat dit toestel in de pijplijn zit en ook naar Nederland zal komen.

Coming soon

Zojuist zijn we op de coming soon-pagina van Tele2 ook de HTC One X+ tegengekomen. Met dank aan Jan Gladines!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties