Androidworld
Androidworld
De HTC One X is op dit moment het vlaggenschip van HTC en heeft onder andere een quad-core processor. De HTC One X draait momenteel op Android 4.0.4 en bij HTC zijn ze druk met het ontwikkelen van Android 4.1. Er is inmiddels een video opgedoken van een HTC One X die draait op Android 4.1 via een lid van het XDA Developers-forum.

HTC One X

De HTC One X heeft een maand geleden de update naar Android 4.0.4 ontvangen met de hierbij behorende HTC Sense 4.1-versie. XDA-lid Football heeft een video gepost waarin te zien is dat hij een HTC One X heeft die op Android 4.1.1. draait in combinatie met HTC Sense 4.5. Er is nog geen download beschikbaar van deze systeemversie, maar als we onderstaand filmpje bekijken zal het waarschijnlijk niet meer lang duren.

http://youtu.be/G2qnAaj_tck

Beschikbaarheid

Er is helaas nog niets bekend over de beschikbaarheid van Jelly Bean voor de HTC One X vanuit HTC. Wel zijn er niet-officiële versies van Android 4.1 voor de One X, zoals deze versie van CyanogenMod 10. Wij houden je in ieder geval op de hoogte omtrent de laatste Jelly Bean-ontwikkelingen. tip: Matthijs
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties