Androidworld
Androidworld
De EISA (European Imaging and Sound Association) is een samenwerking tussen 50 special interest-magazines uit 19 Europese landen waarvan de hoofdredacteuren elk jaar beslissen welke producten deze prijzen ontvangen. Zowel HTC als Samsung zijn in de prijzen gevallen met hun mobiele telefoons. De HTC One S en Samsung Galaxy S III wonnen een prijs in respectievelijk de categoriën Social Media-telefoon en Europese mobiele telefoon van het jaar.

HTC One S: Social Media telefoon 2012-2013

De jury van de EISA, die bestaat uit de hoofdredacteuren van 50 special interest-magazines, heeft dit jaar de HTC One S uitgeroepen tot de Sociale Media telefoon 2012-2013. Volgens HTC heeft dit te maken met de innovatieve kracht van dit toestel en de integratie van de verschillende netwerken met elkaar. Ook vorig jaar viel er een HTC-toestel in de prijzen in deze categorie, de HTC ChaCha.

Samsung Galaxy S III: Europese mobiele telefoon 2012-2013

De Samsung Galaxy S III, het nieuwe vlaggenschip van Samsung is, net als de HTC One S, nog maar net op de markt maar heeft toch al een EISA-award gewonnen. Volgens Samsung komt dit door de beste hardware en intelligente softwarefeatures te combineren in één apparaat. Ook vorig jaar werd er een toestel van Samsung uitgeroepen tot winnaar van deze categorie, de Samsung Galaxy S II, de voorganger van de winnaar van dit jaar.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties