Androidworld
Androidworld
De HTC Flyer, het eerste Androidtablet van HTC werd in de maand mei van dit jaar in de markt gezet. De Flyer had bij lancering de beschikking over Android 2.3 Gingerbread, een versie van Android welke eigenlijk niet bedoeld is voor Androidtablets. Het lijkt er echter op dat HTC vandaag de Honeycomb-update heeft vrijgegeven.

HTC Flyer

De HTC Flyer is het eerste Androidtablet uit de stal van HTC. Het 7-inch tablet beschikte bij lancering over een aangepaste versie van HTC Sense dat we kennen van de mobiele toestellen. Met de Flyer wilde ook deze Taiwanese fabrikant toetreden tot de tabletmarkt. De Flyer beschikt over een scherm dat geschikt is voor zowel bediening met je vingers, maar ook met een speciale stylus. Na de aankondiging in februari van dit jaar op de Mobile World Congress werd de HTC Flyer in mei gelanceerd voor het grote publiek.

Honeycomb

HTC lijkt er voor te kiezen de Android 3.2 Honeycomb-update in fases vrij te geven. Het heeft een tijdje geduurd maar vandaag verschenen de eerste berichten van een update voor de HTC Flyer welke verspreid zou worden in Frankrijk. De langverwachte update is vandaag geruisloos Over The Air binnen gekomen op de HTC Flyer 32 Gb (WiFi en 3G). Met deze update maakt de HTC Flyer een mooie sprong van Android 2.3 naar Android Honeycomb 3.2. Indien jij in het bezit bent van een HTC Flyer 16 Gb dan zul je nog even geduld moeten hebben voordat je over Honeycomb kunt beschikken. Normaal gesproken laat HTC van tevoren weten wanneer gebruikers ongeveer een update kunnen verwachten op hun Androidtablet of -toestel. Het is echter niet geheel duidelijk waarom HTC er nu niet voor heeft gekozen om te publiceren wanneer de Honeycomb-update ongeveer vrijgegeven zou worden. De nu vrijgegeven update voor de HTC Flyer (versie 3.55.405.1) heeft een grootte van 210MB. Bron: Tabletworld en Engadget
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Reacties

Bezig met laden van reacties