Naar content

HTC Desire HD inruilen tegen HTC One X in verband met uitblijven ICS-update

· 24 juli 2012

Afgelopen week brachten wij het nieuws dat de HTC Desire HD helaas geen update zal krijgen naar Ice Cream Sandwich, terwijl dit wel aangekondigd was. Hier zijn veel ontevreden reacties op gekomen, logisch ook. Mark Moons, directeur HTC BeNeLux, heeft aangegeven dat hij ging bekijken of het mogelijk is om samen met een partner een actie op te zetten om de HTC Desire HD om te ruilen tegen een HTC One X met een aantrekkelijke regeling.

HTC Desire HD ICS

Na uitvoerig testen heeft HTC besloten dat de Desire HD met de huidige versie van HTC Sense (met Android 2.3) de beste gebruikerservaring geeft en met een update naar 4.0 kunnen ze deze ervaring niet meer bieden. Deze gebruikerservaring is bij HTC doorslaggevend om wel of niet te kiezen voor een update naar een andere versie. Wanneer je toch met je Desire HD naar Android 4.0 wil zul je hem moeten rooten en een keuze maken uit de diverse custom ROM’s die er al zijn gemaakt voor dit toestel.

Inruilactie Desire HD tegen HTC One X

Het idee is op Twitter geboren en naar aanleiding van de reacties (150+) heeft Mark Moons aangegeven dat hij ging bekijken of hij een partner kon vinden. Dit zou betekenen dat Desire HD bezitters met een aantrekkelijke regeling hun toestel kunnen omruilen naar de HTC One X, het nieuwe quad-core toestel van HTC. Inhoudelijk is er nog niets bekend over de actie, maar zodra er meer nieuws is, hoor je dat uiteraard direct. Het is in ieder geval een goede zaak dat HTC er iets aan probeert te doen!

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Inruilactie HTC Desire HD start op 1 oktober #DHD2OneX

DHD2OneX-actie: HTC Desire HD inruilen voor One X vanaf €349 #DHD2OneX

Reacties (94)
Bezig met laden van reacties...