Naar content

Hill Climb Racing: leuke, verslavende 'racegame'

· 16 oktober 2012

Soms kom je een game tegen die door de simpelheid ervan, gewoon erg leuk is. Hill Climb Racing is er daar één van. Het is de bedoeling dat jij met je auto door een heuvelachtig 2D-landschap rijdt en zorgt dat het autootje niet omslaat. Klinkt simpel toch? Dat valt tegen kunnen we uit ervaring vertellen...

Hill Climb Racing

Het is de bedoeling dat jij heelhuids het volledige 2D-parcours aflegt zonder over de kop te slaan of erger nog, de bestuurder te 'vermoorden' doordat deze op zijn nek terecht komt. Er zijn in principe maar twee controls beschikbaar, gas geven en remmen. Het is de bedoeling hier een goede balans tussen te vinden om te zorgen dat je niet omslaat door bijvoorbeeld te hard door een kuil te rijden. Onder het rijden is het de bedoeling om zoveel mogelijk munten te verzamelen om updates voor je auto te kopen (motor, vering, banden, 4 wiel aandrijving) waardoor je auto het onherbergzame terrein steeds beter kan bedwingen. Daarnaast kun je munten verzamelen om een volgende track vrij te spelen zodat je in een volledig nieuwe omgeving je heuvel-rij-kwaliteiten kunt testen. Deze game zorgt ervoor dat je, als je weer eens omslaat, gewoon weer opnieuw begint om het aantal behaalde meters te verbreken. Kortom, een leuke, verslavende game, vooral door de eenvoud ervan.

Screenshots

Video

http://youtu.be/Owu-8D662M8

Beschikbaarheid

Hill Climb Racing is gratis te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. Hill Climb Racing is beschikbaar voor Androidapparaten die draaien op Android 2.2 of hoger.

[qrcode name="com.fingersoft.hillclimb"]

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Driver San Francisco nu in de Market

Hero..Hero..overal Hero...

Reacties (13)
Bezig met laden van reacties...