Androidworld
Androidworld
De applicatie Het Verkeer (Pro), welke ook in onze Top 15 van Nederlandse applicaties staat, is zeer populaire onder de Nederlandse Androidgebruikers. Nu kan een applicatie over het meest besproken onderwerp in ons kikkerlandje natuurlijk niet ontbreken. De ontwikkelaar heeft dus Het Weer in Nederland aan zijn portfolio toegevoegd.

Wat doet het weer?

De app biedt je een overzicht van de actuele weersverwachtingen, zowel in kaartjes als XML (5-daagse en uitgebreid), de inmiddels bekende KNMI-live-kaarten, Buienradar en de etmaalkaarten met de metingen van gisteren. Verder zijn er twee widgets met de verwachtingskaart van vandaag en de actuele satellietfoto bij. Het verversen van de widgets is niet handmatig in te stellen, dit gebeurt standaard om het uur. De weergegevens worden via het KNMI opgevraagd. Ontwikkelaar Martijn de Meulder meldt ons het volgende:
Idee er achter is het beste van de huidige stuk of vier weerapps in de Market bij elkaar te combineren in een goede app: dus zowel supercompleet, als simpel als mooi.
De volledig overzicht van gegevens vind je hieronder:
  • Verwachting voor vandaag/vanavond
  • Verwachting voor morgen
  • Uitgebreide tekstverwachting
  • Actuele temperatuurkaart
  • Actuele windkaart
  • Actuele zichtkaart
  • Weeralarm
  • De regenradar van het KNMI
  • Overzichtskaarten met neerslag, zon en wind van gisteren

Premiumversie

Via een in-app betaling kun je applicatie upgraden naar een premiumversie. In deze versie kun je de app helemaal naar je eigen smaak instellen, toegang krijgen tot wat geavanceerdere opties en ook de widgets worden opgewaardeerd met meerdere kaartweergaven.

Screenshots

Download

Het Weer in Nederland is een complete applicatie en zou andere soortgelijke apps in één keer overbodig kunnen maken, maar die keuze ligt bij de gebruiker. De app is voorzien van een simpele en heldere lay-out alles werkt snel en naar behoren. Heb je suggesties of commentaar betreffende Het Weer in Nederland? Laat ze hieronder achter. Scan onderstaande QR-code of klik hem aan vanuit de Androidworld Reader en download de applicatie uit de Android Market.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties