Naar content

Het nieuwe Androidworld.nl magazine ligt in de winkels

· 27 juli 2012

De afgelopen tijd zijn we naast de website ook erg druk geweest met de offline versie van Androidworld, het magazine van Androidworld.nl ligt nu in de winkels. Deze uitgave heeft een kleine face-lift ondergaan wat betreft het uiterlijk, maar ook de artikelen hebben een make-over gehad. Ook in dit tweede deel weer heel veel nieuws en achtergrondartikelen over verschillende onderwerpen over ons favoriete besturingssysteem Android.

Androidworld.nl magazine

Het magazine geeft ons de kans om artikelen te brengen die je anders niet zo snel op de site zult aantreffen. Zo kun je onder andere een artikel lezen over Quantified Self, hierin gaan we in op de betekenis en hetgeen je er allemaal mee kunt doen. Daarnaast hebben we een uitgebreid artikel over Google +. Dit is geschreven door Arvid Bux die ook onze zustersite Googleplusworld.nl van nieuws voorziet. Claudia heeft geschreven over rooten, Sander over Jelly Bean en Ruud over de Nexus 7. Verder zijn er nog columns, vragen vanuit het forum, productreviews, applicaties en nog veel meer.

Augmented Reality

We hebben ons voorgenomen elke uitgave van Androidworld.nl magazine iets extra mee te geven. Deze keer is het blad voorzien van Augmented Reality. Met de hulp van Tab Worldmedia hebben we veel artikelen gelinkt met filmpjes en andere extra informatie over het onderwerp. Download de Layarapplicatie en scan de pagina's van het magazine voor extra leesplezier, aanvullende informatie of filmpjes.

Het Androidworld.nl magazine ligt nu in de winkel (lectuurshops, tijdschrijftenwinkel, supermarkt, kiosk enz..). Wij zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Extra AW Hangout start om 20.00 uur: Nexus 4, Nexus 10 en Android 4.2

AW Hangout 6 vanavond: Augmented Reality

Reacties (21)
Bezig met laden van reacties...