Androidworld
Androidworld
Tijdens de Mobile World Congress in Barcelona hebben we al een stukje geschreven over het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Ascend D quad XL. Dit toestel zal de Ascend P1 die we onlangs bekeken, nog voor het einde van het jaar gaan opvolgen. Met een Nederlands PR-bureau achter zich, gaat Huawei de Nederlandse markt bewerken en daar past dit toestel zeker bij.

Huawei Ascend D quad XL

Huawei kan zich gaan mengen in de strijd om de consument omdat dit bedrijf ook zijn eigen processoren kan maken. De 1,4 GHz Huawei K3V2 quad-core-processor komt uit de eigen fabriek en levert goeie benchmarkresultaten zoals je kunt nalezen in ons artikel dat we schreven tijdens de Mobile World Congress in februari. Deze XL-versie heeft een flinke accu van 2500 mAh waarmee de gebruiker als het goed is een flinke tijd vooruit kan. Een ander opvallend aspect is de interface bijna puur Ice Cream Sandwich is, er zijn een paar kleine dingen veranderd zoals in het notificatie-scherm maar zelfs deze kun je uitschakelen.

Design

Het design van de Ascend D quad XL is ook dik in orde. In de video kun je zien dat er best wat gelijkenis is met de HTC-toestellen zoals de One S, zonder dat er overigens een kopie is gemaakt van de andere modellen. Het materiaal waarvan de telefoon is gemaakt, voelt goed en stevig aan en geeft de gebruiker echt het gevoel dat hij of zij een mooi product in handen heeft.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=E-MGLdcXc1A

Beschikbaarheid

De Huawei Ascend D quad XL zal voor de feestdagen in de winkels liggen en zal een aanwinst zijn voor het assortiment in de telefoonwinkels. Prijzen zijn nog niet bekend en zullen spoedig volgen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties