Androidworld
Androidworld
Snoepverslaafden, welkom in de Candy Shop: Candy Crush Saga is nu ook beschikbaar voor je Androidtoestel! Ook hier moet je verschillende soorten snoepgoed vernietigen om speciale nieuwe soorten zoetigheden te creëren, combinaties van dezelfde snoepjes maken en je Facebook-vrienden verslaan. Candy Crush Saga is een populair en verslavend puzzelavontuur voor jong en oud.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga is een zogenaamde 'saga' van King.com Limited, ook wel te vergelijken met Bubble With Saga. het spel is tevens zeer populair op Facebook. De score en je vooruitgang worden dan ook naadloos gesynchroniseerd met Facebook. Ook zie je de topscores van je Facebook-vrienden en jouw positie. In level 1 schuif je een snoepje naar een plek zodat je drie dezelfde snoepjes op een rij hebt. Hiermee scoor je punten. Wanneer je drie of meer combinaties (T-, of L-combinaties zijn ook mogelijk) hebt gemaakt, heb je het level uitgespeeld. Bij het combineren van vier of vijf snoepjes in verschillende opstellingen, creëer je nieuwe soorten snoep. Deze speciale snoepjes kun je met elkaar combineren zodat je voor extra effecten. Uiteraard zijn er bepaalde elementen ingebouwd die het spel moeilijker maken. Zo is het aantal zetten gelimiteerd en zul je bijvoorbeeld 4000 punten moeten scoren. Er zijn meer dan 100 levels vol zoetigheid die je urenlang kunnen vermaken. Daarnaast is het spel ook nog eens schitterend vormgegeven en bevat het mooie animaties ondanks het nog een bètaversie betreft.

Spreuken en boosters

In de Yeti Shop vind je een aantal spreuken die je kunt vrijspelen naarmate je meer levels behaald. Dit geldt ook voor diverse boosters. Beide kunnen je helpen in lastige levels. Verder kun je in het beginscherm meer levens verkrijgen door je vrienden te hierom vragen of meteen een vollledige set aankopen.

Screenshots en video

http://youtu.be/RUTJxliIiTE

Beschikbaarheid

Candy Crush Saga is gemakkelijk en leuk om te spelen, maar de echte uitdaging is een echte meester te worden. Om Candy Crush Saga te downloaden kun je onderstaande QRcode scannen of erop klikken.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties