Androidworld
Androidworld
Het is inmiddels alweer een paar daagjes geleden, maar daarom niet minder interessant: LinkedIn heeft deze week een belangrijke upgrade van hun Android-app uitgebracht. "Sneller, eenvoudiger en beter" en met ondersteuning voor groepen, wat tot voor kort nog een gemis was. In dit artikel zullen we de extra functionaliteit toelichten en hebben we een YouTube-video toegevoegd, waarin tips worden gegeven hoe je deze app goed of beter zou kunnen gebruiken.

LinkedIn

In april van dit jaar hebben we deze app gerevieweden met 4,5 sterren een hoge beoordeling gegeven. In de zakelijke markt groeit LinkedIn nog steeds en op dit moment heeft LinkedIn meer dan 120 miljoen leden. LinkedIn heeft een compleet nieuwe interface gekregen. Het lijkt nog wel een beetje op Facebook en heeft iets te veel de iPhone-look&feel. De nieuwe user-interface oogt modern en maakt het makkelijk om te navigeren tussen je contactpersonen, groepen, inbox en berichten van je contactpersonen. Bij het starten van de app krijg je updates van je netwerk met bovenaan het belangrijkste nieuws van LinkedIn Today. Bij het indrukken van de pijl onder het logo verschijnt er een menu met updates, 'you', 'inbox' en 'meer'. Deze laatste geeft tips over 'mensen die je misschien kent', om je netwerk uit te breiden. Daaronder staan jouw groepen. Als je die selecteert, dan krijg je alle groepen te zien waar je op bent geabonneerd.
Video

http://www.youtube.com/watch?v=Q-VARh15ZJE

Screenshots

Conclusie

LinkedIn heeft zijn app in diverse opzichten goed verbeterd, niet alleen is de app sneller geworden, hij is ook een stuk overzichtelijker geworden. Voor je zakelijke netwerk is dit een applicatie, die niet mag ontbreken.
Versie:2.0
Omvang/SD-kaart:2.6 MB/Ja
Prijs:gratis zonder advertenties
Getest op:HTC Sensation (2.3.4)
Marketrating:[rating:4.5/5]
Ons eindoordeel:[rating:4.5/5]
Hoe installeer ik deze app op mijn telefoon?
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Edwin Vervaet

ICT Consultant en Androidfan die vooral geïnteresseerd is in de Location based apps en de toepasbaarheid daarvan. Maakt gebruik van de HTC One X en de Asus 300T Pad. Overige hobby’s zijn Porsche, wijn en IMDB.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties