Androidworld
Androidworld
Met Groupon kun je vaak leuke kortingen krijgen op interessante producten of diensten. Omdat veel bedrijven meedoen met Groupon, zul je vaak ook bij jou in de buurt wel een bedrijf vinden dat een interessante actie houdt. De Groupon-applicatie is al een hele tijd beschikbaar voor Android, maar zag er niet uit en werkte ook nog eens erg traag. De update van gisteren heeft in ieder geval dat eerste verholpen: de app heeft een flinke update gehad. De update voor de officiële Groupon-applicatie is vanaf gisteren te vinden in Google Play Store.

Groupon voor Android

Qua mogelijkheden is de applicatie met deze update niet uitgebreid, maar de app is door het vernieuwde uiterlijk wel een stukje fijner om mee te werken. Een stukje, omdat de applicatie nog steeds érg traag is. Het opstarten van de applicatie en het laden duren erg lang. Daarnaast gaat het scrollen in de applicatie allesbehalve soepel, zelfs bij het gebruik van één van de nieuwste smartphones. Deze versie van Groupon heeft ook een handige widget voor op je homescherm. Zelf heb ik de applicatie voor de update nooit langer dan een paar minuten gebruikt, dus mogelijk was deze er al eerder. Sowieso is de applicatie leuk om eens te kijken welke deals er in jouw buurt te vinden zijn.

Screenshots

Beschikbaarheid

De applicatie van Groupon is geschikt voor Androidtoestellen met Android 2.1 of hoger en is gratis. Om Groupon voor Android te installeren of te updaten, klik je op de onderstaande QRCode of scan je deze met de barcodescanner.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties