Androidworld
Androidworld
Google Maps is één van de applicaties die Google zeer regelmatig van een update voorziet, deze keer heeft Google de live verkeersinformatie uitgebreid. Deze informatie was al beschikbaar in Nederland en België, maar is uitgebreid met extra wegen en is nog accurater worden. Met live verkeersinformatie is het mogelijk om bijvoorbeeld de exacte aankomsttijd te berekenen tijdens het navigeren.

Live verkeersinformatie in Google Maps

Na de introductie van live verkeersinformatie vorig jaar, heeft Google Maps weer een stap gezet om een nog betere gebruikerservaring neer te zetten. Door de uitbreiding hiervan deze week wordt de informatie die je tijdens het navigeren ontvangt nog nauwkeuriger. Op deze manier heb je een goed beeld van een verwachte aankomsttijd of eventuele vertragingen, waarop weer ingespeeld kan worden door een andere route te kiezen. Google Navigatie geeft ook grafisch weer waar de knelpunten liggen op jouw route.

Beschikbaarheid

De uitbreiding van de verkeersinformatie heeft plaatsgevonden in Australië, België, Brazilië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Israël, Japan, Nederland, Nieuw Zeeland, Puerto Rico, Rusland, Spanje, Zweden, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zijn er ook een aantal landen toegevoegd aan het lijstje zoals Wit-Rusland, Estland, Litouwen, Mexico, Peru, Roemenië en Zuid-Afrika. Om deze verbeterde informatie te gebruiken, hoef je niets te doen: deze wordt automatisch opgehaald wanneer je een nieuwe route plant.

Video

Meer informatie over live verkeersinformatie is terug te zien in onderstaande video.

http://www.youtube.com/watch?v=_spamQ2_qTc

Via: Google Lat long Blog Helemaal los van dit nieuws, heeft de verkeersinformatie-video een aparte URL met het woord 'spam' erin. (http://www.youtube.com/watch?v=_spamQ2_qTc).
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties