Androidworld
Androidworld
Google Maps heeft een update ontvangen waarbij er een functie is toegevoegd en een aantal fouten hersteld zijn. Vanaf deze versie is er turn-by-turn-navigatie toegevoegd voor de fiets en zouden de crashes op de HTC Sensation-toestellen verholpen moeten zijn.

Google Maps

Google Maps is één van de applicaties die heel regelmatig een update ontvangt met extra functies en bugfixes. Met de turn-by-turn-navigatie is het mogelijk om navigatie-instructies te krijgen tijdens het fietsen. Op deze manier kun je je smartphone of tablet ook gebruiken als fietsnavigatie, erg handig natuurlijk. Volgens Google is er inmiddels al meer dan 530.000 km aan fietsroutes beschikbaar in Google Maps. HTC Sensation-gebruikers hebben na de laatste update last van het vastlopen van Google Maps. Daarnaast worden er toestellen uit de Sensation-reeks opnieuw opgestart na het gebruik van Google Maps, erg vervelend natuurlijk. Voor zover wij hebben kunnen achterhalen zou deze update de problemen met de HTC Sensation ook moeten verhelpen.

Beschikbaarheid

Google Maps is gratis te downloaden in de google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. De Google Maps-applicatie is inmiddels al meer dan 100 miljoen keer gedownload uit de Google Play Store en is hiermee één van de populairste applicaties op het Androidplatform.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties