Androidworld
Androidworld
Google Maps laat bijna geen geheimen meer over betreffende de wereld om ons heen. Alles wat er dan ook buiten om ons heen is te zien wordt langzamerhand in kaart gebracht door de video-auto's van Google. Maar daar blijft het niet bij, Google Maps verplaatst zich binnenshuis. Versie 6.0 laat nu ook plattegronden zien van bijvoorbeeld luchthavens en winkelcentra. Niet alleen buitenshuis maar ook de wereld binnen openbare gebouwen wordt door Google vastgelegd.

"The next generation of Google Maps for Android"

Zo noemt Google haar nieuwste optie in versie 6 van de populaire applicatie Google Maps. Het interieur van luchthavens, winkelcentra en andere openbare gebouwen wordt nu in Google Maps weergegeven in de vorm van een plattegrond. Zo kun je met een plattegrond van een luchthaven op je Androidtoestel makkelijk de weg vinden naar een bepaalde gate. Zo zou je je zou ook kunnen afvragen op welke verdieping je je bevindt binnen een groot winkelcentrum zoals de IKEA.

Navigatiemenu en Google Places

Verder zijn er twee belangrijke uiterlijke en praktische verbeteringen doorgevoerd. Zo is het navigatiemenu anders opgebouwd, er is een menu in de linkerbovenhoek aan de werkbalk toegevoegd die je makkelijk laat schakelen tussen de verschillende opties die Maps biedt. Ook het Places-startscherm (Google Plaatsen) is verbeterd. Je kunt nu populaire zoekopdrachten zien op basis van jouw locatie.

Screenshots

Google Maps op een vliegveld

http://www.youtube.com/watch?v=P42INh3QATs&hd=1

Google Maps bij de IKEA

http://www.youtube.com/watch?v=kT0KMsfD4d8&hd=1

Indoor Google Maps

http://www.youtube.com/watch?v=Gy-DI_bWElg&hd=1

Downloaden

Scan onderstaande QR-code of klik erop om Google Maps te downloaden of bij te werken. Deze update werkt vanaf Android 2.1.
Bron: Google Mobile
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties