Androidworld
Androidworld
Google is er in één klap in geslaagd om van Google Glass een hip product te maken. Wat eerst nog een product voor geeks was is omarmd door het mode-icoon Diane von Furstenberg tijdens de presentatie van haar nieuwe collectie. Modellen die met haar creaties op de catwalk liepen waren voorzien van Google Glass.

Google Glass

Met deze speciale bril, Google Glass genaamd is het mogelijk om live beelden te laten zien en deze ook live te delen via Google Hangout. Op deze manier is het mogelijk in real-time beelden door te sturen via internet, alleen door Google Glass te gebruiken. Natuurlijk zijn er legio mogelijkheden met een dergelijk concept en kunnen dus ook gebruikt worden tijdens een modeshow.

Catwalk

Diane von Furstenberg ontmoete Google's Sergey Brin deze zomer en hij vertelde haar over zijn project Google Glass. Deze ontmoeting leidde tot een integratie van Google Glass in de Spring/Summer 2013 catwalkshow van Diane von Furstenberg. Modellen droegen de brillen tijdens de show in New York. Voor en tijdens de catwalkshow zijn er opnames gemaakt met Google Glass. Deze opnames hebben geresulteerd in een video die gisteren is uitgekomen. In de video zien we Diane von Furstenberg tijdens de voorbereidingen van de show, ook zijn er beelden van de modellen die met de bril de catwalk oplopen. Dan kun je eindelijk eens zien wat een model ziet als ze over het podium loopt.

Video

http://youtu.be/30Pjl31cyDY

Google Glass

Google maakt met deze verschijning tijdens de Fashion week een statement. Google Glass is niet zo maar een project en we gaan er zeker nog veel meer van zien. Dit was een toepassing binnen een fashionshow maar ik ben ook benieuwd naar andere situaties waarin Google Glass gebruikt kan worden.

Bron: Mashable

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties