Androidworld
Androidworld
Liet Google kort geleden nog weten dat het bezig was de broncode van Android 4.0.4 te uploaden, wordt er net aangekondigd dat de verspreiding van de update nu al voor diverse toestellen plaatsvindt. De Nexus S komt eindelijk weer aan de beurt en ook de Galaxy Nexus zal een stapje vooruit doen. Daarnaast ontvangt de Amerikaanse Xoom Wi-Fi ook de update.

Verspreiding begonnen

Google laat zojuist op Google+ weten begonnen te zijn met de verspreiding van Android 4.0.4 voor de volgende toestellen:Bezitters van een Nederlandse Nexus S of Galaxy Nexus zullen de update dus op hun toestel krijgen. De Xoom Wi-Fi wordt in Amerika door Google onderhouden. In Europa zorgt Motorola hiervoor, waardoor Europese gebruikers wat langer op de update zullen moeten wachten. Google laat weten dat verbeteringen in Android 4.0.4 zijn: meer stabiliteit, beter prestaties van camera (waarschijnlijk op het gebied van snelheid), soepelere rotatie van het scherm en verbeterde nummerherkenning (waarschijnlijk in teksten).

Beschikbaarheid

Google heeft geen specifieke datum aangegeven waarop iedereen de update zou moeten hebben. Google is in ieder geval nu begonnen met het verspreiden van de update en bezitters van de Nexus S en Galaxy Nexus zullen hem vanzelf de komende weken binnen krijgen. Je krijgt dan een melding op je telefoon dat er een update klaar staat. Je klikt op installeren en de rest gaat vanzelf. Zoals gezegd zal de update voor de Europese Motorola Xoom waarschijnlijk nog even op zich laten wachten. Bron: Google
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Yorick Reuvekamp

Reacties

Bezig met laden van reacties