Androidworld
Androidworld
In mei deden de geruchten al de ronde dat de uitrol van de Gingerbread-update voor de Galaxy Tab P1000 was begonnen. Helaas bleek de update nog niet verkrijgbaar. De update naar Android 2.3 is vanaf gisteren binnen te halen via Samsung Kies. Er komt dus eindelijk een einde aan het wachten op een officiële update.

Nieuw in Gingerbread

Wat er precies nieuw is bij deze update is ons niet bekend, maar Gingerbread in het algemeen brengt een aantal mooie verbeteringen. De belangrijkste daarvan is de verbeterde accuduur en de mogelijkheid om in het systeem een VoIP-provider in te stellen, zodat internetbellen mogelijk wordt zonder externe applicatie. Ook zijn er enkele beveiligingslekken gedicht en zouden er verbeteringen moeten zijn aan de camera. Als je meer nieuwe mogelijkheden hebt ontdekt, laat het ons dan even weten in de reacties. Voor meer informatie over Gingerbread kun je de onderstaande aankondigingsvideo van Google bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=Jx3pdWBlZ34

Beschikbaarheid

De update naar Android 2.3 is via Samsung Kies te downloaden en installeren. Deze software is hier voor Windows en Mac te downloaden. Volgens geruchten zou dit wel eens de laatste update voor de tablet kunnen zijn. De originele Tab staat namelijk niet op een gelekte lijst van Samsung Italië, met daarop de apparaten die de update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) zullen krijgen. Bron: Samsung Mobile Nederland
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties