Androidworld
Androidworld
De grote fabrikanten zijn achter de schermen nog druk bezig met het klaarstomen en testen van Jelly Bean voor bepaalde toestellen. Ook HTC is druk bezig met de Jelly Bean-update voor de HTC One X, die zomaar eens in oktober uitgebracht zou kunnen worden, aldus Paul O'Brien van Modaco.

HTC One X

De HTC One X is op dit moment het toptoestel van HTC met onder andere een quad-core processor. Recent heeft de One X een update ontvangen naar Android 4.0.4 in combinatie met HTC Sense 4.1. Eerder deze week zagen we al een filmpje voorbij komen waarin Android 4.1 met HTC Sense 4.5 te zien was, hetgeen zou kunnen betekenen dat deze niet meer ver weg is. De doorgaans goed geïnformeerde Paul O'Brien van Modaco geeft op zijn blog aan dat Jelly Bean voor de HTC One X in oktober uitgerold zal worden voor de 'reguliere' versie van het toestel. Ook de HTC One X+ zou in oktober uitkomen en standaard geleverd worden met Jelly Bean.

Beschikbaarheid

De Jelly Bean-update voor de HTC One X zal dus in oktober beschikbaar zijn als de informatie klopt. Dit geldt overigens voor de 'originele' HTC One X, de versies die gebrand zijn door de operators, zullen voor kerstmis van een update voorzien worden. Deze updates worden Over The Air verspreid en je zult dus vanzelf een melding op je toestel krijgen als deze beschikbaar is zodat je de update kunt downloaden via WiFi. Via: Modaco
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 6P.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties