Androidworld
Androidworld
12 april 2012 21:56 uur
De geruchten over de Samsung Galaxy S III blijven nog altijd binnenkomen. Zo nu ook weer: het nieuwste gerucht is dat de aankondiging van het toestel wel eens begin mei zou kunnen plaatsvinden. Eerder zagen we al 22 mei voorbij komen, maar Samsung had al aangegeven de aankondiging misschien wat naar voren te willen halen.

Begin mei

Er doen allerlei geruchten de ronde, bijvoorbeeld over de specificaties. Zo ook over de aankondiging en daarover hebben we al een boel gehoord. Het nieuwste gerucht is dat het toestel begin mei aangekondigd zal worden. Het gerucht is ontstaan door een tweet van Eldar Murtazin, van Mobile Review. Eldar beschikt vaker over inside information en heeft meerdere keren laten weten de Galaxy S III gezien te hebben en er het één en ander over te weten. Een recente tweet van Eldar luidt:
Ik zal op 2 mei in Londen zijn :)
Aangezien Eldar zeer waarschijnlijk over informatie over het nieuwe toestel van Samsung beschikt en het verwacht wordt dat het toestel in Londen aangekondigd wordt, zou het goed kunnen dat rond 2 mei de aankondiging van het toestel plaats zal vinden. Dit wordt verder ondersteund door latere tweets van Eldar, als reactie op vragen van nieuwsgierige mensen:
Neil: @Eldar moet ik de HTC One X kopen, of moet ik 2 mei afwachten? Eldar: @Neil wacht mei af
Eldar geeft ook aan dat 2 mei niet de exacte datum is, maar dat degene die ernaar vroeg dichtbij zit met zijn gok. Daarnaast geeft hij aan dat zijn reis naar Londen een zakenreis is. Eldar is hoofdredacteur van Mobile Review, dus zijn zakenreis heeft ongetwijfeld te maken met mobiele telefonie.

Beschikbaarheid

Over officiële beschikbaarheid is uiteraard nog niks bekend. Samsung heeft echter wel eens aangegeven dat de aankondiging dichter bij de daadwerkelijke beschikbaarheid zal liggen. Dat zou kunnen betekenen dat het toestel nog in mei te koop zal zijn. Het wachten is nu op een actie van Samsung, bijvoorbeeld een uitnodiging voor het persevenement. Gezien het feit dat 'begin mei' niet zo lang meer op zich laat wachten, zou die uitnodiging binnenkort wel eens verstuurd kunnen worden. Al met al is het een redelijk sterk gerucht, maar dat berust vooral op het vermoeden dat Eldar Murtazin over bepaalde informatie beschikt. Zoals altijd is niets zeker totdat Samsung wat van zich laat horen. Alle geruchten over de Galaxy S III kan je hier nalezen. Bron: Eldar Murtazin via Into Mobile
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Yorick Reuvekamp

Reacties

 • Justin

  Komt de update ook op de samsung galaxy young?

 • Vincent

  Wat is de galaxy young?

 • Jochem

  @Neil Koop de One X.

  • Henk

   Hou effe op met die SIII geruchten. NIET BOEIEND! Wordt er helemaal simpel van. 1 bericht per maand is leuk, maar elke dag 1/2 is complete onzin.

   • Frank

    Ben het wel met Henk eens! Steeds meer geruchten in plaats van feitelijk nieuws. Kunnen jullie weer echt nieuws gaan brengen?! Was in het begin erg enthousiast over jullie site en opzet maar ik toch maar eens op zoek naar andere informatiebronnen. (weet niet of er een beter alternatief is hoor). De echte nieuws items zijn vaak vertaalde copy paste berichten van Engelstalige sites... Moet ook gebeuren maar zie weinig echte journalistieke inbreng meer. Sommige onderwerpen gaan prima. Die zijn echt zelf onderzocht of getest (met name apps etc.) en beschreven. Daar zit tijd in wat ook gewaardeerd wordt! Voor mij persoonlijk is de balans van nuttig en interessant naar nutteloos en roddelpersachtig aan het omslaan. Ben benieuwd of andere lezers dit ook ervaren.

   • Apieschapie

    Ik vind het anders wel handig, heb geen zin om heel internet af te struinen voor android nieuws, daarom ben ik blij dat de mensen van AW het voor mij doen! Als je iets niet interessant vind, lees het dan ook niet!

   • Marco

    Het ontzettend hoge klaaggehalte begint mij steeds meer te irriteren. Er wordt niet meer gediscussieerd over de inhoud van het onderwerp, maar er wordt gezeurd dat het onderwerp überhaupt geplaatst wordt. Dat is zeuren om het zeuren. Zie je ook bij nu.nl. Het zijn hier allemaal vrijwilligers nota bene! Bied jezelf dan aan als je meent een meerwaarde te kunnen zijn. Alhoewel, als er van een gastredacteur een stuk wordt geplaatst, is dat meestal reden om er met z'n allen bovenop te springen en het volledig af te branden. Beetje jammer, beetje zielig ook.

   • L-mar

    +1
    Dat gezeur hier altijd. AW; keep up the good work.

  • robin

   wat een gedoe allemaal voor een nieuw toestel. zo word er wel een hype gecreëerd. dit word niet gedaan voor bijv. HTC of Sony

  • Seasn

   Doen ze dat bij Apple ook niet al jaren? heeft ze geloof ik geen windeieren gelegd...

   • Anton

    Ik waardeer deze berichten juist heel erg, omdat ook ik erg uitkijk naar de SIII, so keep the rumours coming!

    • cdfreak

     Je kan ook gewoon de berichten niet lezen als het niet boeit toch? Ik vind al die geruchten wel grappig om te lezen, houd je nieuwsgierig.

     • Harald

      Jep, weer tijd voor echt nieuws, reviews, technologische ontwikkelingen, apps, etc.

      • DingieM

       Wachten kan natuurlijk altijd zodat de keuzemogelijkheden groter worden. Echter is lang wachten erg irritant en bovendien is die OneX mooi spul!

       • Dave

        Haha alsof er consumenten van de koop afzien door de geruchtenstroom.. Als dat ding moddervette specs en looks heeft, koopt jan en alleman het toestel wel.. Keep them coming!

        • Ezra

         2 mei met het hele forum naar Londen? Dan krijgen we vast kwantem korting en een Vip Place bij Samsung. LoL

         • Jasper [SGW]

          Samsung is gewoon de HTC van vorig jaar. Te laat met het toptoestel, en de rest van de telefoons is bijna hetzelfde. Waarschijnlijk zal het zover niet komen, maar toch.