Androidworld
Androidworld
Nog één nachtje slapen en dan is het zover: de lancering van de Samsung Galaxy S III. Voor liefhebbers (en haters) goed nieuws! Voor liefhebbers omdat ze eindelijk betrouwbare informatie hebben over de langverwachte opvolger van de Galaxy S II en voor haters omdat het dan eindelijk gedaan is met alle geruchten en speculatie. Vandaag zijn een paar foto's opgedoken van een screenprotector voor het toestel. Deze bevestigen de schermgrootte van ongeveer 4,8 inch en laten het verschil in grootte met de Galaxy S II en de HTC One X zien.

Galaxy S III

Op de foto's van de schermbeschermer is te zien dat de Galaxy S III, zoals verwacht, groter zal zijn dan de Galaxy S II. Qua afmetingen lijkt de Galaxy S III redelijk overeen te komen met de HTC One X. Duidelijk aanwezig is de home-toets, die een andere vorm heeft gekregen. Voor Android 4.0 (3.0 eigenlijk al) en hoger is het niet nodig om fysieke toetsen aan de voorkant van een toestel te hebben. We lazen al eerder geruchten dat Samsung na lange interne discussies er toch voor heeft gekozen om fysieke knoppen op het toestel te zetten. De Galaxy S III zal een quad-core-chipset uit eigen ‘stal’ gaan draaien. Andere specificaties blijven vooralsnog giswerk, maar het vaak betrouwbare SamMobile wist gisteren al te melden dat het toestel een 12 megapixel-camera zal krijgen en zal draaien op Android 4.0.4.

Foto's

Meer geruchten en nieuws

Uiteraard komt er in de aanloop naar het aankondigingsevenement morgen steeds meer (betrouwbare) informatie over het aankomende Galaxy-toestel beschikbaar. Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste nieuws en zullen ook bij de officiële aankondiging morgenavond zijn. Meer nieuws en geruchten over de Samsung Galaxy S III kun je hier lezen. Bron: Unwire, via: PocketDroid
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties