Androidworld
Androidworld
Iedereen wil een stukje van de Androidtabletmarkt die momenteel explosief groeit. De keuze is reuze voor de consument en nu komt Philips ook met een tablet op de markt.

Philips

Voordat we over de tablet praten, het gaat hier niet om de Philips uit Eindhoven. Men heeft in Brabant de tak die de mobiele telefoons maakt jaren geleden al verkocht aan een Chinees bedrijf die nu onder de Philips merknaam toestellen uitbrengt.

De tablet die op de markt gebracht gaat worden krijgt de naam Amio mee en zal in het onderste deel van de markt zijn plek vinden. De Philips Amio is een 7 inch-tablet met een resolutie van 1024 x 600, verder ligt er een onbekende dual-core-processor in met een kloksnelheid van 1.5 GHz en 1 GB aan werkgeheugen(RAM).

Het interne geheugen is 8 GB groot en wanneer dat niet genoeg is kun je het via de microSD uitbreiden. Er is ook nog een hoofdtelefoonaansluiting, microHDMI-en microUSBaansluiting aanwezig. De tablet zal van stroom worden voorzien door een 3000 mAh grote accu en het systeem draait op Android 4.1.

Philips tablet

Beschikbaarheid

Er wordt ook nog melding gemaakt van een feauture met de naam FullSound. Deze functie zorgt ervoor dat gecomprimeerde audio-files in een verbeterde kwaliteit zal worden afgespeeld. Deze Philips Amio zou in Europa in de winkels komen voor rond de 100 Euro.

Via

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties