Androidworld
Androidworld
De LG Optimus 2X zou volgens de laatste berichtgeving pas in het derde kwartaal een update naar Ice Cream Sandwich krijgen. Ook in het updateschema werd dit eerste dualcore-Androidtoestel nog vermeld. Het Twitteraccount van LG Canada geeft een geheel andere melding omtrent deze update.

LG Optimus 2X

Het tweede kwartaal werd als tijdsbestek doorgegeven voor de upgrade naar Android 4.0 maar dit kon LG niet waarmaken. In antwoord op een vraag van een gebruiker gaf LG op Facebook aan dat de uitrol was uitgesteld naar het derde kwartaal. Inmiddels heeft de LG PRADA, welke een 1Ghz dual-coreprocessor bevat, al wel mogen proeven van Ice Cream Sandwich. De Optimus 2X, met een NVIDIA Tegra 2 chipset, zou volgens LG Canada vervolgens achterblijven.

Communicatie LG

Waarom LG tegenstrijdige berichten communiceert is ons onbekend. Ook de reden van het uitblijven van de firmware-upgrade voor de Optimus 2X is helaas niet bekend gemaakt. We hebben contact gezocht met LG Nederland en hopen zo spoedig mogelijk definitief uitsluitsel te kunnen geven. Dit artikel zal dan vervolgens worden geüpdatet. We hebben inmiddels een reactie van LG ontvangen. Deze vind je hieronder:
Het is ook nieuws voor ons. LG Electronics Benelux zoekt op dit moment de upgrade planning voor Nederland uit met HQ en komt er later deze week op terug.
Bron: AllAboutPhones
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties