Androidworld
Androidworld
Een van de pioniers in de cloud gaming OnLive heeft op zijn eigen website bekend gemaakt dat het zijn games ook beschikbaar stelt op de OUYA. De OUYA is een gameconsole gebaseerd op Android waarvan de games in de cloud draaien. De OUYA is zo gebouwd dat ontwikkelaars erg eenvoudig hun games kunnen maken en publiceren op dit platform. Met een verkoopprijs van $99 zal gaming bereikbaar zijn voor meer mensen.

OnLive en OUYA

OnLive zal honderden games beschikbaar stellen van meer dan 80 uitgevers op het OUYA-platfom. De games van OnLive zullen gespeeld kunnen worden op de OUYA, maar ook op de PC, MAC, tablet en telefoon en daarvoor hoef je de game niet te verlaten want je gaat gewoon verder waar je gebleven was. Van praktisch elke game zal er een 'instant demo' beschikbaar zijn. De speler kan 30 minuten van het spel genieten voordat hij/zij beslist om de game te kopen of niet. Ook hier geldt, wanneer je de game koopt kun je gewoon verder spelen waar je gebleven was toen je de game probeerde.

OUYA een succes?

Het is moeilijk te zeggen of de OUYA een succes zal worden. Maar gezien de grote som met geld die ze met hun Kickstarter-project ophalen (reeds 5.6 miljoen dollar) en de enthousiaste reacties van de media ziet het er goed uit. En nu we zien dat er ook games vangrote ontwikkelaars en een platform als OnLive beschikbaar komen op de OUYA, zal de kans op succes alleen maar toenemen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties