Androidworld
Androidworld
De Samsung Galaxy Note is een succestoestel van Samsung. Wellicht wel door het opvallende scherm (qua formaat) of de S pen die de invoer op je toestel een stuk makkelijker maakt. Dat er een opvolger komt voor dit de Note in de vorm van de Note 2, daar twijfelen we niet meer aan. Er zijn inmiddels al wat specificaties bekend geworden en vandaag is er via de Facebook-pagina van Samsung Pakistan een mogelijke foto naar buiten gekomen.

Galaxy Note 2

De Galaxy Note 2 zou volgens de geruchten beschikken over een 5,5 inch-scherm (WSXGA+, 1680×1050) en een dual-core Exynos 5-chipset. De processor in deze chipset zal qua prestaties zeker niet onderdoen voor de recentelijk geïntroduceerde quad-core-processor van de Samsung Galaxy S III. Volgens de geruchten zal de Samsung Galaxy Note 2 een 8 megapixel-camera en 1,5 GB aan RAM-geheugen meekrijgen. Qua uiterlijk zou de Galaxy Note 2 op de Samsung Galaxy S III lijken, echter dan in een groter formaat. Een andere bron kwam weer met andere specificaties en zou de Galaxy Note 2 beschikken over een quad-core processor, 12 megapixel-camera, 5.3 inch-scherm en draaien op nog niet aangekondigde of bevestigde versie van Android, Jelly Bean. Kortom, er is nog veel onduidelijk over dit toestel.

Foto

Op de Facebookpagina van Samsung Pakistan is per ongeluk een foto geplaatst van een toestel dat wel eens de Galaxy Note 2 zou kunnen zijn, ook al doet het bovenschrift anders vermoeden. Deze afbeelding dook al eerder op via onofficiële kanalen en werd toen gelinkt aan de Galaxy S III. Dit is echter niet de Galaxy S III en zal waarschijnlijk ook niet de Galaxy Note 10.1 zal zijn, maar het feit dat het plaatje geplaatst is op een officiële Facebookpagina is natuurlijk wel vreemd. Het gaat ook niet zozeer om de foto, maar vooral om het feit dat Samsung Pakistan de Note 2 noemt. Bron: Engadget
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties