Androidworld
Androidworld
Leuk nieuws vanuit Google: vanaf vandaag valt er elke dag een Samsung Galaxy Nexus te winnen. Het mooie is dat wij Nederlanders voor de verandering ook eens mee mogen doen. De komende tien dagen zal er elke dag een opdracht op Twitter worden geplaatst, waarmee één Galaxy Nexus per opdracht valt te winnen. De eerste opdracht verschijnt als het goed is om 18:00 uur onze tijd.

De aankondiging

De wedstrijd werd in eerste instantie aankondigd op het Twitter account @googlenexus, in een reeks van tweets. Het eerste (vertaalde) bericht luidde als volgt:
@googlenexus Aankondiging: de Galaxy Nexus Challenge. Tien kansen in tien dagen voor volgers van @googlenexus om een smakelijke Galaxy Nexus met Android 4.0 te winnen!
Hou dit Twitter-account de komende dagen dus goed in de gaten. Verder is het (redelijk uitgebreide) reglement waaraan deelname gebonden is hier te vinden. Dit reglement bevat veelal gebruikelijke regelgeving; wij hebben geen adders onder het gras kunnen ontdekken. Uit het document blijkt ook dat de opdrachten een verschillend karakter zullen hebben: het kan gaan om puzzles, foto-opdrachten, maar ook om bijvoorbeeld mini-essays.

De eerste vraag

Bovengenoemd reglement vermeldt ook de tijden waarop de opdrachten op Twitter geplaatst worden. De eerste van de tien staat gepland voor 9AM Pacific Time vandaag. Zoals vermeld komt dit overeen met 18:00 uur onze tijd. Mocht je gaan deelnemen, is het belangrijk dat je het account @googlenexus volgt en vermeldt in je antwoord. Overigens mag je maar één keer per dag meedoen. Helaas voor onze Belgische lezers zijn zij uitgesloten van deze wedstrijd. Al enthousiast? Wij in ieder geval wel. Dit zou je zomaar een slordige 650 euro kunnen besparen. Aan iedereen die een kans gaat wagen: veel succes!
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Paul

Reacties

Bezig met laden van reacties