Androidworld
Androidworld
Ook Sony is druk bezig met het ontwikkelen en produceren van nieuwe toestellen. De inmiddels bekende Xperia-serie zal binnenkort weer een uitbreiding ontvangen in de vorm van de Sony Xperia J. Dit budgettoestel zal naar alle waarschijnlijkheid volgende week tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd worden.

Sony Xperia J

De Sony Xperia J is een toestel dat budgettair verantwoord zal zijn, oftewel deze zal qua prijs niet erg hoog liggen. De Xperia J zal volgens de geruchten beschikken over een single-core 1Ghz Snapdragon MSM7227a chipset, 512MB aan RAM en 5 megapixelcamera. Het scherm zou 4 inch groot zijn en een resolutie van 854 x 480 hebben. Of deze specificaties ook daadwerkelijk kloppen is niet bekend, maar wel is de kans groot dat deze aangekondigd zal worden tijdens de IFA volgende week in Berlijn.

Beschikbaarheid

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Sony Xperia J gepresenteerd worden in Berlijn tijdens electronicabeurs IFA. Wanneer en of deze in Nederland beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Wij zijn uiteraard ook aanwezig bij de IFA in Berlijn en ook aanwezig zijn bij de persconferentie van Sony en jullie op de hoogte houden! Via eprice
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties