Naar content

Foto's opgedoken van Androidcamera Nikon Coolpix S800

· 21 augustus 2012

Bijna twee weken geleden hoorden we een gerucht dat Nikon bezig zou zijn met een camera die op Android draait. Op dat moment was er nog niet veel bekend, behalve een aantal specificaties die nog steeds niet bevestigd zijn. Wel zijn er inmiddels foto's opgedoken van deze Nikon Coolpix.

Nikon Androidcamera

Het is interssant om te zien dat een bedrijf als Nikon Android gaat draaien op haar camera's, vooral omdat het besturingssysteem in eerste instantie uiteraard vooral gebruikt wordt voor de smartphone en tablet. We zien echter wel steeds meer toepassingen buiten de standaardtoepassingen om. Deze Nikon Coolpix, die waarschijnlijk het nummer S800 meekrijgt, draait op een variant van Android 2.3 en op de foto's zijn ook icoontjes voor mail en agenda terug te vinden. Dit zou betekenen dat de Nikon Coolpix-Androidcamera meer zou kunnen dan alleen foto's maken.

Echt waar?

Vreemd is wel dat er meerdere foto's zijn opgedoken van verschillende apparaten. Of Nikon nu meerdere camera's met Android gaat uitbrengen, of dat dit een andere versie is, is niet bekend. Natuurlijk bestaat er ook nog altijd een mogelijkheid dat de foto's nep zijn en Nikon helemaal niet bezig is met een Androidapparaat, of dat een enthousiaste photoshopper zijn ideeën over een dergelijke camera op papier heeft gezet. Het lijkt overigens wel erg waarschijnlijk dat deze geruchten waar zijn en het is dan ook zeker een interessant product. Niet zoals we gewend zijn, een smartphone met een camera, maar een camera met een aantal smartphonefuncties. Via:  Androidpolice

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Androidcamera Nikon Coolpix S800c officieel aangekondigd

Hands-on: Samsung Galaxy S II en Samsung Tab 10.1 #mwc11

Reacties (5)
Bezig met laden van reacties...