Androidworld
Androidworld
Soms kom je ze wel eens tegen, van die ontzettend simpele applicatie die gewoon erg leuk zijn. Flow Free valt ook in deze categorie. Grafisch is de game niet hoogdravend, de gameplay is niet enorm spannend, maar het is een erg leuk spel.

Flow Free

Bij Flow Free heb je een speelveld van minimaal 5x5 hokjes en maximaal 9x9 en op de tablet zelfs maximaal 14x14. In het speelveld staan een aantal verschillend gekleurde stippen, van elk twee. Het is de bedoeling om dezelfde kleur stippen met elkaar te verbinden zonder dat deze een andere 'lijn' van een andere kleur kruist. Dit klinkt simpeler dan gezegd, vooral als de speelvelden groter worden. Je hebt een level uitgespeeld als alle punten met elkaar verbonden zijn en het volledige speelveld gevuld is. Zijn er dus nog open vakjes, dan dienen deze eerst opgevuld te worden. Wellicht klinkt de game vrij saai, maar als je Flow Free even gespeeld hebt, is het een erg leuk tijdverdrijf en speel je op een verloren moment makkelijk even een aantal levels.

Beschikbaarheid

Flow Free is gratis te downloaden uit de Google Play Store en te installeren door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. De game kan gespeeld worden op Androidtoestellen die draaien op Androidversie 2.2 of hoger.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties