Androidworld
Androidworld
Met de 2.1-update is HTC de eerste telefoonfabrikant die de overstap naar Android 2.1 maakt. Al eerder is de Nexus One (ook gemaakt door HTC) met 2.1 geïntroduceerd, maar de Hero is de eerste van de eerste-generatie Androidtoestellen die naar 2.1 gaat updaten. "Met deze Android 2.1-update voor onze Hero-toestellen bewijzen we opnieuw ons leiderschap en toewijding aan het Android-platform", zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. "De HTC Hero heeft zich de afgelopen periode bewezen als best verkochte Android-toestel. Door de Android 2.1-update als eerste voor dit toestel beschikbaar te stellen, belonen we gebruikers met innovatieve functionaliteit waarmee ze nog meer uit hun Android-device kunnen halen."
Nieuwe functionaliteit is bijvoorbeeld Bluetooth 2.1 ondersteuning (met eindelijk bestandsoverdracht). Ook kunnen de Hero-eigenaren gebruik maken van de in Android 2.1 geïntroduceerde vereenvoudigde omgang met contacten. Vanuit het contactpersonenscherm kunnen gebruikers dan direct de Facebookpagina van een contactpersoon openen, of bijvoorbeeld zijn locatie met Google Maps opzoeken. Uniek voor HTC is echter de Friendstream-widget. Deze widget houdt gebruikers op de hoogte van de statusupdates en fotofeeds van Twitter en Facebookvriendjes. Verder voegt HTC nog een paar gratis widgets toe aan de Android Market, zoals een parkeertimer, een ringtonemanager en een translator-widget. Wat deze precies in gaan houden zien we tegen de tijd dat deze widget in de Market verschijnen. Last but not least is de Exchange-ondersteuning voor de Hero verbeterd en bevat deze nu onder meer online contact search en is het mogelijk om te filteren op contactpersonen, groepen ongelezen e-mails en bijlagen. Er is nog meer nieuws op het Hero-front: om de grote populariteit van de Hero een vervolg te geven, breidt HTC het Hero-kleurenassortiment uit met een roze uitvoering. Deze roze HTC zal de dag na Valentijnsdag, 15 februari, verkrijgbaar zijn! Voor de Hero-eigenaren is het nog eventjes afwachten. De update zal volgens HTC medio maart verkrijgbaar zijn.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!
Delen |
Delen |
Tweeten |
Delen via WhatsApp

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties