Androidworld
Androidworld
Kairosoft is niet nieuw in de wereld van de mobiele games en hebben dan ook al flink wat titels op hun naam staan. Zo hebben ze bijvoorbeeld Game Dev Story gemaakt en nog een aantal soortgelijke titels. In deze games is het de bedoeling dat je een stad bouwt, een bedrijf runt of enige andere bezigheid hebt die met managen te maken heeft, zo ook Dungeon Village.

Dungeon Village

Dungeon Village is een RPG die zich afspeelt in een ver verleden waar er nog echte krijgers en ridders waren. Het is jouw taak om voor deze ridders een stad te bouwen die van alle (oude) gemakken voorzien is zoals bijvoorbeeld huizen, winkels, restaurants, scholen, maar ook een casino en soort van sport school. Tijdens het bouwen van deze stad is het de bedoeling dat je de krijgers op pad stuurt om opdrachten te vervullen zoals bijvoorbeeld het verslaan van monsters of het ontdekken van nieuwe plekken om vervolgens de schatten mee naar huis te nemen. Dit klinkt natuurlijk allemaal erg spannend, maar het hoofddoel van de game is ervoor te zorgen dat je stad steeds groter wordt en er meer geld verdiend wordt, zodat je vervolgens de stad weer kunt uitbreiden en uitrusting voor de inwoners kunt kopen. Dungeon Village is niet gemaakt om geweldige graphics te laten zien, maar is een leuke verslavende game waarbij jij de baas van de stad bent en je naar hartelust nieuwe gebouwen kunt plaatsen en allerlei magische producten kunt kopen of verdienen. Kortom, een leuke game die voor heel wat uurtjes tijdverdrijf kan zorgen. Heb inmiddels al een aantal games van Kairosoft aangeschaft en ook Dungeon Village is weer een leuke titel van het gamesbedrijf.

Screenshots

Beschikbaarheid

Dungeon Village is beschikbaar voor Androidtoestellen die op Android 1.6 of hoger draaien. De game is gratis (lite) en betaald (€ 3,80) te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. € 3,80
Gratis
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties