Androidworld
Androidworld
Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat Jelly Bean officieel aangekondigd werd tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O. We zien steeds meer toestellen en tablets die de update ontvangen hebben, of deze op de planning hebben staan. Zo heeft Acer aan JR Raphael aangegeven welke tablets de update al dan niet gaan ontvangen.

Jelly Bean

Jelly Bean is de laatste nieuwe Androidversie en heeft nummer 4.1 meegekregen. Acer heeft inmiddels al een aantal tablets op de markt waarvan het nog niet duidelijk was of deze ook daadwerkelijk Jelly Bean zouden ontvangen. Voor de Acer A700 zou de uitrol al gestart zijn, echter hebben we hier in Nederland nog geen berichten over ontvangen. Zeker is in ieder geval wel dat deze Jelly Bean zal ontvangen. Ook zullen de Acer Iconia Tab A110, Iconia Tab 210 en Iconia Tab 510 een update ontvangen naar de laatste Androidversie. Wanneer dit plaats gaat vinden is vooralsnog niet bekend, maar feit is wel dat deze er zal komen. Dit nieuws brengt ook met zich mee dat er een aantal andere Acer-tablets geen update zullen ontvangen naar Android 4.1. De Acer Iconia Tab A100, Iconia Tab A200 en de Iconia Tab A500 zullen helaas geen update naar Jelly Bean ontvangen.

Beschikbaarheid

Zoals aangegeven zijn er nog geen tijdslijnen bekend, maar gezien het feit dat de Acer Iconia Tab A700 in Duitsland al een update naar Jelly Bean ontvangen heeft verwachten we dat deze ook in Nederland de eerste zal zijn. In welke volgorde en tijdsbestek de Iconia Tab A110 en Iconia Tab A210 de update zullen ontvangen is niet bekend. Via Computerworld
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties